2016. március 20., vasárnap

EGZOTIKUS VEGA MELEGSZENDVICS 




A második legtöbb szavazatot kapta a családtól ez a melegszendvics!
smile hangulatjel
A hozzávalók 9 szelethez:
A szendvicskrémhez:
1 tejszínes krémsajt
1 evőkanál morzsolt oregáno


A csípős-mézes mázhoz:
1 teáskanál Erős Pista
1 evőkanál méz
1 evőkanál étolaj

A szendvicshez
9 szeletelt ananász, jó a konzerv is!

9 szelet kenyér
2 evőkanál ketchup
5 dkg füstölt sajt

Így készítem el:

1. Elkészítem a csípős mázt. Ehhez egy tálkában az Erős Pistát, a mézet és az olajat jól összekeverem.
2. A kenyérszeleteket megkenem a krémsajttal, megszórom oregánoval, majd egy vékony réteg ketchupot kenek rá.
3.A megkent kenyerek tetejére helyezek egy szelet ananászt és a csípős pikáns mázzal átkenem mindegyik tetejét!
Az ananászkarika közepén lévő lyukba egy kevés kockára vágott füstölt sajtot rakok, hogy még izgalmasabb legyen az ízek kombinációja!