Kéti foodmix
Kéti kedvenc receptjei
Összes oldalmegjelenítés
Rendszeres olvasók
Blogarchívum
►
2018
(10)
►
július
(4)
►
június
(6)
►
2017
(4)
►
november
(4)
▼
2016
(32)
►
május
(1)
▼
március
(31)
BIRSALMÁS KACSAAPRÓLÉK LEVES Ha egy kicsit unalma...
CUKROZOTT IBOLYAVIRÁG Az idén tavasszal a ...
IDÉN AZ ELSŐ HÁZI SAJTUNK A képen látható borsos...
CSÜLÖKTORTA RÉTESLAPBAN SÜTVEHozzávalók:1 hátsó f...
SZTRAPACSKA A hozzávalók: 500 g burgonya leresz...
KACSAMELL SÜLT KÖRTÉVEL GYÖMBÉRES BAZSALIKOMOS RU...
ANANÁSZOS-SONKÁS SERTÉSSZELET Hozzávalók:1 doboz a...
ZÖLDSÉGRAGUVAL TÖLTÖTT TORTILLAEredetileg mexikói ...
EGZOTIKUS VEGA MELEGSZENDVICS A második le...
PAPAYA SALÁTAHozzávalók:1 papaya2 zsenge sárgarépa...
HOT PANBAN KARAMELLIZÁLT SÜLT ZÖLDSÉG KÖRET Sz...
ROZMARINGOS SÜLT PADLIZSÁNNAL TÖLTÖTT PARADICSOMHo...
BACONBE TEKERT KOLBÁSZ ASZALT GYÜMÖLCCSEL Hozzáva...
ZELLER ÉS BURGONYA GRATINHozzávalók:1 nagy zellerg...
SZEGFŰGOMBA PETREZSELYMES FEHÉRBOROS PÁCBAN SÜTVE ...
FŰSZERES HÚSPOGÁCSA - PLEJSKAVICE HOZZÁVALÓK: ...
SÜLT KÁPIA PAPRIKAHOZZÁVALÓK:4-5 db kápia paprika2...
ROZMARINGOS ÖRDÖGSZEKÉR GOMBA A zöldséges pultba...
CAMPARI-KOKTÉL Hozzávalók: 2 evőkanál Campari4 ...
LIBAMÁJ LILAHAGYMA KOMPÓTTAL Nagyon egyszerű, de ...
RAFFAELLO TORTAEzt a tortát a 22 éves unokahúgom k...
FETA SAJTOS MELEGSZENDVICS Többféle melegszendvic...
TEJSZÍNES KARFIOL RAKOTTAS Kedvencünk a karfiol...
BROKKOLIS PALACSINTA SAJTOS FOKHAGYMA MÁRTÁSSAL ...
CHILIPELYHES CAMEMBERT MELEGSZENDVICS Nincs vége...
ZÖLDSÉGES TOFU BULGURRAL A zöldséges tofu nagy...
RÁNTOTT KÍNAI KELKÁPOSZTA FÜSTÖLT SAJTMÁRTÁSSALCsa...
CUKKINIS SPAGETTI MANDULAFORGÁCCSAL, PARMEZÁNNAL É...
RAKOTT MEDVEHAGYMA ROKFORT SAJTTAL Gondoltam egy...
RAKOTT TOFU TÖKÖS BROKKOLIVAL Egy újabb tofus ét...
KARFIOL STEAK GOMBÁS RAGUVAL ÉS PETREZSELYMES FEH...
►
2012
(6)
►
február
(6)
►
2011
(16)
►
november
(6)
►
október
(1)
►
szeptember
(1)
►
május
(1)
►
április
(1)
►
március
(6)
►
2010
(17)
►
október
(2)
►
szeptember
(1)
►
július
(1)
►
május
(3)
►
április
(4)
►
március
(5)
►
február
(1)
►
2009
(12)
►
december
(6)
►
november
(1)
►
június
(2)
►
április
(1)
►
március
(1)
►
február
(1)
►
2008
(43)
►
december
(1)
►
október
(3)
►
szeptember
(2)
►
július
(5)
►
június
(8)
►
május
(5)
►
április
(5)
►
március
(14)
2016. március 20., vasárnap
CAMPARI-KOKTÉL
Hozzávalók:
2 evőkanál Campari
4 evőkanál narancslé
3-4 csepp citromlé
100 ml száraz pezsgő
Elkészítése:
A Camparit és a narancslevet egy koktélos pohárba töltöm, belecsepegtetek egy kis citromlevet, majd felöntöm jól behűtött száraz pezsgővel.
Újabb bejegyzés
Régebbi bejegyzés
Főoldal