Hozzávalók:
- 20 dkg lazacfilé
- 20 dkg brokkoli
- 1 zacskó gnocchi
- 2 dl csirkehúsleves
- 1 kis fej hagyma
- 1,5 dl tej
- 1 ek liszt
- olaj, só, bors, kakukkfű
- reszelt parmezán
Elkészítése:
A brokkolit rózsáira szedem és forrásban lévő sós vízben 5-6 perc alatt megfőzöm. A gnocchit a csomagoláson található utasítás szerint elkészítem. Közben a lazacból egy csipesz segítségével a vastag szálkákat eltávolítom, majd apró kockákra vágom a halat. Olajat hevítek egy serpenyőben, a hagymát megfonnyasztom, ráteszem a brokkolit, majd a lazacot, körülbelül 2 percig együtt sütöm, fűszerezem szerecsendióval, sóval, borssal, kakukkfűvel. Megszórom a liszttel, átkeverem és a húslevessel meg a tejjel együtt mártás sűrűségűre forralom. Ehhez adom a gnocchit és a tetejét parmezánnal megszórom.